EARLY BIRD TICKETS & BRAKROCK MERCH

Festival & Coach Early Bird Tickets available HERE

Follow Us

Gateway: Railway station Duffel

organic food & drinks - 40 bands - Skate hill - 3 stages - camp in the green - Merch castle - Coach to Punk Rock Holiday

Image Alt

L

Aankomstpunt!

Het plein voor het trein – en busstation in de STATIONSSTRAAT 40 in de gemeente DUFFEL is de toegangspoort tot het festival. Vervolg je weg via de fietsestrade richting Netedijken tot de ingang van het festival. Deze wandeling duurt 5 minuten.

Vanaf het stationsplein vertrekt eveneens de shuttle naar de camping. De parking van de camping vindt u op het volgende adres: A. STOCKETLAAN 122 in Duffel. Deze Parking is verboden voor trucks vanwege de beperkte doorrij hoogte.

De shuttle van het aankomstpunt tot de ingang van de camping. De parkings zijn gratis te gebruiken.
Wandel langs de fietsestrade en de Netedijken tot aan de ingang van het festival.

Bereikbaarheid: trein

Trein: Spoor naar het festival. Makkelijker kan niet met om het halfuur een trein komende van Brussel, Mechelen en Antwerpen. De laatste trein op vrijdag vertrekt om 0:33u naar Antwerpen en Mechelen, Brussel. Plan je reis HIER


Bereikbaarheid: fiets

Longboard/fiets: Het festival bevindt zich vlakbij de fietsostrade “Antwerpen – Brussel”. Het treinstation van Duffel bevindt zich langsheen deze fietsostrade. Meer info vindt u HIER


Bereikbaarheid: bus

Bus: Er is een een bus station vlakbij het treinstation. Plan je uitstap HIER


Bereikbaarheid: vliegtuig

De dichtstbijzijnde luchthaven is “Brussels Airport” in Zaventem. Het treinstation bevindt zich op level -1 onder de vertrek – en aankomsthal. Een goede treinverbinding zorgt ervoor dat je al op 30 minuten aankomt in het treinstation van Duffel. Plan je uitstap HIER

“Brussels South Charleroi Airport” in Charleroi is een andere optie. Ryanair vliegt frequent van en naar deze luchthaven vanuit de meeste Europese landen. Goede trein – en busverbindingen zorgen ervoor dat je opop minder dan een uur aankomt in het treinstation van Duffel. Plan je uitstap HIER


Parking

Voldoende gratis parkeergelegenheid aan het station van Duffel. Het is 20 minuten wandelen tot aan de camping. Een snellere optie is het nemen van de shuttle.


Shuttle service

Een shuttle service rijdt op frequente basis tussen camping en station. Het vertrekpunt is het plein voor het station van Duffel (Stationsstraat 40). Het tijdschema wordt op een later tijdstip bekend gemaakt.


Openingsuren informatie loket

Het toegangs – en informatieloket zijn vrijdag geopend om 16:30. Dit is voor de openingsuren. Het loket zal die vrijdag sluiten om 23:30. Zaterdag 03/08 is het loket geopend van 11:30 in de ochtend tot 01:30 ‘s morgens.
Hier kan eveneens informatie bekomen worden over “verloren voorwerpen” en voorzieningen.


Money

There are several cashpoints close by the festival or Bancontact/ Payconiq  service available at the festival site.


Refund Policy

No ticket refunds. Changes to the programme are no reason for a full or partial refund of the festival ticket. The organiser accepts no responsibility in the case of events beyond its control.


Het Rode Kruis & begeleiding op maat

Contacteer ons HIER wanneer u begeleiding op maat wenst. ( vragen over toegankelijkheid van een rolstoel, gezondheidsproblemen,…). We bieden een oplossing aan, waardoor uw bezoek meer comfortabel wordt.

Het Rode Kruis zal voor u zorgen. Gelieve voorzorgsmaatregelen te nemen in geval van hitte (zonnebrandolie) en hevige regenval (stevig schoeisel en regenkledij).


Pets/animals

We houden van dieren. Dus breng ze niet mee naar het festival. “Servicehonden” zijn uiteraard toegelaten.


Gratis toegang

Kinderen tot 14 jaar gratis toegang. Ze dienen wel begeleid te zijn van een volwassene en dienen gehoorbescherming te dragen.


Richtlijnen

Het festival vindt plaats in een sfeervolle setting onder vrienden. En we houden het graag op deze manier. Iedere vorm van discriminatie, geweld wordt ten strengste veroordeeld. Er is geen plaats voor discriminatie, seksisme, racisme, homofobie, fascisme of ander verwerpelijk gedrag op Brakrock. Maar we weten dat jullie dit beamen.

Geen eigen drank (zowel alcoholisch als niet alcoholisch) toegelaten op het festivalterrein. Water is gratis ter beschikking bij aanhoudende hitte of andere noodsituaties.

Het is verboden om professioneel fotografie materiaal, film of opname materiaal, plastic flessen, glas, vuurwerk, wapens, scherpe voorwerpen, verboden roesmiddelen mee te brengen. Omwille van veiligheidsredenen is het eveneens verboden om stoelen, zitjes mee te nemen. Al deze materialen dienen aan de inkom afgegeven te worden.

Vuur maken is verboden.