Er zijn vele mogelijkheden om de kamperen in de buurt van Brakrock op 5 en 6 augustus 2022 en Punk In Drublic op 4 juni 2022. Er is voor ieder wat wils: Brakrock camping, hostels, hotels, camperplaatsen. Camp Brak is wel enkel toegankelijk tijdens de openingsuren van het festival.

Camping Brakrock

Camp Brak is de officiële camping van Brakrock. De camping bevindt zich op het platteland, niet zo gek ver weg van het festival. De omgeving is aantrekkelijk met uitstekende fiets en wandel mogelijkheden. De voorzieningen zijn eerder beperkt, maar voldoende om in comfort je verblijf door te brengen. Er zijn douches, proper sanitair en verse koffie. De supermarkt bevindt zich spreekwoordelijk om de hoek.

We adviseren om je auto gratis te parkeren in de ruime omgeving van het station van Duffel. Een gratis shuttle brengt je vanaf hier heen en terug naar de camping tijdens de openingsuren van het festival.

Er zijn twee type tickets: een “Hikers & Bikes ticket geeft je toegang tot de camping zonder auto. Een Camper ticket geeft je toegang tot de camping met een camper.

Een camping ticket is geldig van vrijdag 05/08/2022 tot en zondag 07/08/2022. De prijs bedraagt max. 15 euro (incluis reservatie – en transactiekosten). Reeds aangekochte tickets in 2020 en 2022 blijven geldig voor de nieuwe datum in 2022.

Ho(s)tels in Mechelen

Vlakbij Punk In Drublic en Brakrock

Camping Roosendael

Vlakbij Punk In Drublic en Brakrock

Ho(s)tels in Lier

Vlakbij Brakrock

Campers in Rupelstreek (Scheldeland)

Vlakbij Punk In Drublic

Ho(s)tels in Antwerpen

Vlakbij Punk In Drublic en Brakrock

Ho(s)tels in Scheldeland

Vlakbij Punk In Drublic

X