EARLY BIRD TICKETS & BRAKROCK MERCH

Festival & Coach Early Bird Tickets available HERE

Follow Us

Image Alt

Info

Locatie en voorzieningen

FESTIVAL ADRES

Het plein voor het trein – en busstation in de STATIONSSTRAAT 40 in de gemeente DUFFEL is de toegangspoort tot het festival. Vervolg je weg via de fietsestrade richting Netedijken tot de ingang van het festival. Deze wandeling duurt 5 minuten. Het is eveneens de vertrekplaats van de shuttle richting camping. Alle info hierover vindt u HIER.

WAAR KUNNEN WE PARKEREN

We raden aan om de wagen te parkeren aan het station van Duffel (Stationsstraat 40) en de verlaten parking aan het ziekenhuis van Duffel. De parking zijn vrij te gebruiken. Parkeer de wagen hier vooraleer naar de camping af te zakken. Een gratis shuttlebus rijdt continu tussen camping en station tijdens de openingsuren van het festival.

 

******, WAAR IS DE INGANG?

De toegangspoort van Brakrock is het treinstation van Duffel. (Stationsstraat 40). Volg van hieruit de signalisatie. De kleine tocht voert je allereerst over de fietsestrade “Antwerpen – Mechelen). Vlak voor de spoorwegbrug dien je naar links af te dalen richting het jaagpad. Je eindbestemming bevindt zich op 200 meter van dit jaagpad.

 

HOE TE BEREIKEN MET FIETS/LONGBOARD?

Het festival bevindt zich vlakbij de fietsostrade “Antwerpen – Brussel”. Het treinstation van Duffel bevindt zich langsheen deze fietsostrade. Meer info vindt u HIER

 

HOE TE BEREIKEN MET DE BUS?

Er is een een bus station vlakbij het treinstation. Plan je uitstap HIER

 

HOE TE BEREIKEN MET DE TREIN? 

Spoor naar het festival. Makkelijker kan niet met om het halfuur een trein komende van Brussel, Mechelen en Antwerpen. De laatste trein op vrijdag vertrekt om 0:33u naar Antwerpen en Mechelen, Brussel.Plan je reis HIER

 

HOE TE BEREIKEN MET HET VLIEGTUIG? 

De dichtstbijzijnde luchthaven is “Brussels Airport” in Zaventem. Het treinstation bevindt zich op level -1 onder de vertrek – en aankomsthal. Een goede treinverbinding zorgt ervoor dat je al op 30 minuten aankomt in het treinstation van Duffel. Plan je uitstap HIER

“Brussels South Charleroi Airport” in Charleroi is een andere optie. Ryanair vliegt frequent van en naar deze luchthaven vanuit de meeste Europese landen. Goede trein – en busverbindingen zorgen ervoor dat je opop minder dan een uur aankomt in het treinstation van Duffel. Plan je uitstap HIER

 

IS ER EEN SHUTTLE SERVICE?

Een shuttle service rijdt op frequente basis tussen camping en station. Het vertrekpunt is het plein voor het station van Duffel (Stationsstraat 40).  De shuttle is te herkennen aan het Brakrock logo. Er rijdt geen shuttle tussen station en de ingang van het festival, vanwege de korte wandelstand

 

KAN ER ENKEL CASH BETAALD WORDEN?

Er zijn verschillende geld afhaalpunten in de nabije omgeving. Op het festival kan eveneens met Bancontact betaald worden. Vanaf 2020 kan er zowel aan de inkom als aan de bonnen betaald worden met Bancontact

 

OPENINGSUREN INFOLOKET?

Het infoloket bevindt zich aan de ingang en is geopend tijdens de openingsuren van het festival. `

Vrijdag 07/08 van 14u45 tot 0u0

Zaterdag 08/08 van 11u40 tot 01u30

 

IS DE TOEGANG GRATIS?

Kinderen tot 15 jaar gratis toegang. Ze dienen wel begeleid te zijn van een volwassene en gehoorbescherming te dragen.

Vrijwilligers dienen eveneens niet te betalen voor de gewerkte dag in kwestie. Schrijf in HIER in

 

(HUIS)DIEREN ZIJN TOEGELATEN?

We houden van dieren. Dus breng ze niet mee naar het festival. “Servicehonden” zijn uiteraard toegelaten

 

ZIJN ER LOCKERS?

Yep! De lockers bevinden zich in de merch area op het binnenplein van de ruïne. De sleutel is te verkrijgen aan de info balie na het betalen van 7 euro huur per dag

 

HET RODE KRUIS EN BEGELEIDING OP MAAT

Contacteer ons HIER wanneer u begeleiding op maat wenst. ( vragen over toegankelijkheid van een rolstoel, gezondheidsproblemen,…). We bieden een oplossing aan, waardoor uw bezoek meer comfortabel wordt.

Het Rode Kruis zal voor u zorgen. Gelieve voorzorgsmaatregelen te nemen in geval van hitte (zonnebrandolie) en hevige regenval (stevig schoeisel en regenkledij)

 

GA IK ZWEMMEN IN EEN ZEE VAN PLASTIC WEGWERPBEKERS?

Nope! Op Brakrock wordt er gewerkt met wisselbekers voor drank en voeding.

De wisselbekers zijn eveneens te gebruiken op alle activiteiten doorheen het jaar.

 

KAN IK EIGEN DRANK MEENEMEN?

Eigen frisdrank en alcoholische dranken meenemen zijn niet toegelaten.

Drinkwater is toegelaten, mits het niet verpakt is in wegwerpverpakking?

 

ZAL IK MIJN ZWEMBROEK MEENEMEN?

Zwemmen is niet aangewezen/toegelaten in de rivier Nete en de slotgracht rond de ruïne.  Er bestaat een faire kans dat je gegrepen wordt door meervallen of vleesetende schildpadden.

Busreis PRH

PUNK ROCK VAKANTIE

In minder dan 6 jaar groeide Punk Rock Holiday uit tot één van de meest toonaangevende & unieke festivals in Europa. Kamperen in de schaduw van bomen omgeven door bergen, een mediterraan klimaat, stranden, hoofdpodium omgeven door bomen, geen barrières tussen bands en publiek en een zogenaamde “beach stage” geef je een goede indruk hoe ongelooflijk tof dit festival wel is. Buiten het geweldige aanbod aan bands kan je er in een zeer ontspannen omgeving genieten op één van de meest exceptionele festival locaties ter wereld. Dit alles maakt Punk Rock Holiday tot een onvergetelijke ervaring<br /> Brakrock organiseert een busreis met verschillende stops. De bus arriveert maandag ochtend in Tolmin. Vanaf dan heb je zeeën van tijd om een goede kampeerplek uit te zoeken en de prachtige omgeving te verkennen. We bieden jullie verschillende formules aan.

ROUTE DUFFEL – TOLMIN

09/08/2020 – 14:30 / Vertrekplaats: Norbertijnerlei 40 / 2570 Duffel

15/08/2020 – 11:00  / Vertrekplaats: Hofer supermarket ( Ulica Padlih borcev) / Tolmin

Retour Ticket: 165 euro + toeslag

ROUTE AKEN – TOLMIN

09/08/2020 – 16:30 / Vertrekplaats: Wilmersdorfer Straße /Haltestelle, Aachen

15/08/2020 – 11:00 / Vertrekplaats: Hofer supermarket ( Ulica Padlih borcev) / Tolmin

Retour ticket: 165 euro + toeslag

ROUTE KEULEN – TOLMIN

09/08/2020 – 17:30 / Vertrekplaats: Frankfurter Str 751, Cologne 51149

16/08/2020 – 11:00  / Vertrekplaats: Hofer supermarket ( Ulica Padlih borcev) / Tolmin

Retour Ticket: 165 euro + toeslag

ROUTE FRANKFURT – TOLMIN

09/08/2020 – 20:00 / Vertrekplaats: Pforzheimer Str 5, Frankfurt 60329

16/08/2020 – 11:00  / Vertrekplaats: Hofer supermarket ( Ulica Padlih borcev) / Tolmin

Return Ticket: 155 euro + toeslag

Kamperen

WAAROM DEZE CAMPING?

We bieden de mogelijkheid om te kamperen in een gezellige en familiale setting van donderdag 6 augustus tot en met zondag 9 augustus.  Een wandeltocht brengt je op 25 minuten naar de camping. Er rijdt eveneens een shuttle van station naar camping.

ADRES VAN DE CAMPING?

Walemstraat 90 / Duffel 2570

PARKEERMOGELIJKHEDEN?

Parkeren kan gratis aan de straatzijde in de ruime omgeving  van het festival en camping.

We raden aan om de wagen te parkeren aan het station van Duffel (Stationsstraat 40). Van hieruit brengt een shuttle je naar de camping. Een wandeltocht brengt je op 25 minuten naar de camping. Zoals eerder vermeld vertrekt er een shuttle vanaf het station tijdens de openingsuren van het festival.

Een tweede optie is om de wagen te parkeren in de  Notmeir . Deze straat bevindt zich op 3 minuten wandelen van de ingang van de camping.

Een derde optie is om de wagen te parkeren in A. Stocketlaan 122 / 2570 Duffel.  De parking is eveneens vrij te gebruiken.Geen hoge wagens toegelaten hier, vanwege de beperkte doorrijhoogte.

Parkeer steeds de wagen vooraleer naar de camping af te zakken.  Op de camping zijn geen wagens toegelaten. Kampeerwagens wel, mits in het bezit te zijn van het juiste ticket.

ZIJN DE PARKINGS GRATIS?

Alle parkings waarvan sprake zijn gratis te gebruiken tijdens de ganse duur van het festival.  Hierbij geldt het politiereglement, waarbij overnachten in de wagen niet toegelaten is

WAARMEE DIENEN WE REKENING TE HOUDEN?

De camping wordt uitgebaat door een gepensioneerde vrouw, begeleid van een enthousiast team van vrijwilligers. Ze verwacht dat iedereen er allereerst zin in heeft, maar ook dat er respect is voor de omgeving en haar buren. Daarom is het wenselijk om letterlijk een toontje lager te zingen vanaf 22:00 en alle afval in de vuilzakken of containers te dumpen.

We adviseren om niet te roken op de camping. Eerst en vooral omdat dit zeer slecht is voor de gezondheid, maar ook vanwege extreme weersomstandigheden zoals droogte en hitte

WAT ZIJN DE VOORZIENINGEN OP DE CAMPING?

Douches, toiletten, koffiebar, ontbijt op aanvraag, EHBO post, shuttle naar de festival toegangspoort aan het station van DuffeLet wel op: er is geen elektriciteitsaansluiting aanwezig voor kampeerwagens.

ER ZIJN TWEE VERSCHILLENDE TOEGANGSTICKETS EN 1 TARIEF. IK BEGRIJP HET NIET.

Er zijn twee ticket types. Eén voor bezoekers met tent (hikers & bikes) en één voor bezoekers met een kampeerwagen. (campers ticket)

Enkel de personen met een ticket ‘campers” krijgen toegang tot de camping met het vervoersmiddel dat dient gebruikt te worden als slaapplaats.

WAT DIEN IK NOG TE WETEN TE KOMEN OVER DE TICKETS.

Eén enkel camping ticket is steeds geldend voor één persoon. Zo zullen bijvoorbeeld drie personen in een bestelwagen drie tickets dienen aan te kopen in plaats van één.

WAAR VIND IK DE TICKETS?

Tickets worden verkocht aan 12 euro (inclusief toeslagen). Je vindt ze HIER

Skate

LONGBOARD PUSHRACE

Kom af en toon je vaardigheden op deze leuke skatewedstrijd. Er zijn prijzen voor alle deelnemers.

 

SKATE AREA

Alle info over deze nieuwe area binnenkort.

 

GOED OM TE WETEN

Deelname aan de Longboard Pushrace is volledig gratis. Let wel op: deelname aan deze race staat niet gelijk aan een gratis toegangsticket voor het festival. Na de race heb je wel de mogelijkheid om een toegangsticket te kopen gelijk aan het meest goedkope dag ticket.

De organisatie is niet verantwoordelijk voor ongevallen, diefstal of verlies van materialen.

 

 

Ecofest

ECOFEST

Brakrock Ecofest kan omschreven worden als een zomer festival met een lage ecologische impact. We hanteren geen vinger wijzende mentaliteit en willen enkel het beste uit mensen en de natuur halen. Daar bedoelen we dan uiteraard geen fossiele grondstoffen mee.

Onze missie is een groen, proper en afvalarm festival. Allereerst leggen we de focus op het voorkomen van afval. Dit doen we door in te zetten op het gebruik van herbruikbare materialen in alle domeinen. Hierbij denken we aan herbruikbare drankbekers, catering kommen, eetgerei.

Er is een ruime keuze in organische (bio) drank – en voeding. Het grotendeels van alle gerechten is vegetarisch en veganistisch. We opteren voor ” voeding van bij ons”.

Vragen over onze werkwijze? Stel je vraag aan één van de ecoteams die het terrein schoonhouden tijdens het verloop van het evenement.

Vragen? Stel ze HIER

 

 

Richtlijnen

WELKOM

Het festival vindt plaats in een sfeervolle setting onder vrienden. En we houden het graag op deze manier. Iedere vorm van discriminatie, geweld wordt ten strengste veroordeeld. Er is geen plaats voor discriminatie, seksisme, racisme, homofobie, fascisme of ander verwerpelijk gedrag op Brakrock. Maar we weten dat jullie dit beamen.

 

RICHTLIJNEN FESTIVAL

Geen eigen drank (zowel alcoholisch als niet alcoholisch) toegelaten op het festivalterrein. Water is gratis ter beschikking bij aanhoudende hitte of andere noodsituaties.

Het is verboden om professioneel fotografie materiaal, film of opname materiaal, plastic flessen, glas, vuurwerk, wapens, scherpe voorwerpen, verboden roesmiddelen mee te brengen. Omwille van veiligheidsredenen is het eveneens verboden om stoelen, zitjes mee te nemen. Al deze materialen dienen aan de inkom afgegeven te worden.

Vuur maken is verboden

Bovenstaande ticketprijzen zijn geldig voor één persoon. Zo is 1 campingticket steeds geldend voor één persoon. 

Verlies of diefstal van het toegangsticket is de verantwoordelijkheid van de koper en is geen reden voor vergoeding. 

Toegangstickets mogen niet gebruikt worden voor commerciële of promotionele doeleinden zonder de toestemming van de inrichter te vragen. 

Festival tickets mogen nooit doorverkocht worden. Doorverkochte tickets kunnen geweigerd worden aan de ingang. 

De organisator of ticket verdeler behouden zich het recht om de identiteit van de festivalganger te verifiëren. 

Festival tickets kunnen gecanceld worden wanneer deze tickets te koop worden aangeboden tegen woekertarieven. De kosten van de cancel worden eveneens in rekening gebracht. 

Veranderingen in het festivalprogramma zijn geen reden voor een volledige of gedeeltelijke terugbetaling van het ticket. De organisator is niet verantwoordelijk voor gebeurtenissen buiten zijn wil. 

Kopieren van het festival ticket is verboden en wordt gerechtelijk vervolgd

 

RICHTLIJNEN CAMPING

Geen tenten achterlaten op het terrein.

Geen vuur, BBQ’s en kampvuren

Auto’s graag parkeren op de hiervoor voorziene plaatsen. Het kampeerterrein is geen parkeerplaats.

Kinderen tot 12 jaar gratis toegang op de camping, mits begeleidt door een volwassene

Glas, wegwerp plastic, scherpe objecten, wapens, drugs niet toegelaten

Tickets worden niet terugbetaald ( verandering programma, overmacht)

Er kan gevraagd worden om je tas of bagage te openen ter controle.

Gelieve alle afval te sorteren in de recyclage containers.

Gelieve het terrein proper achter te laten.

 

RICHTLIJNEN SKATE

Deelname aan de Longboard Pushrace is volledig gratis. Let wel op: deelname aan deze race staat niet gelijk aan een gratis toegangsticket voor het festival. Na de race heb je wel de mogelijkheid om een toegangsticket te kopen gelijk aan het meest goedkope dag ticket

De organisatie is niet verantwoordelijk voor ongevallen, diefstal of verlies van materialen.

 

RICHTLIJNEN BUS NAAR PRH

We houden een passagierslijst bij met alle boekingen. Neem AUB maximum twee stukken bagage mee.

Het busticket is niet terugbetaalbaar.

Een rugzak, handbagage + tent zijn inclusief het ticket. Wanneer u toch meer bagage bijheeft en het bagageruim zit vol wordt je gevraagd om deze bagage achter te laten.

Gelieve 30 minuten voor vertrek in te checken. De bus zal op tijd vertrekken en niet wachten voor laatkomers.

Over ons

Brakrock wordt georganiseerd door Effenaf vzw.  Het is de zevende keer op rij dat we de mooie omgeving van het kasteel Terelst in Duffel gebruiken. Je kan er naast de beste punk rock bands ook genieten van opkomend talent. Dit allemaal in een gezellige en leuke setting onder vrienden.

Brakrock kan omschreven worden als een punk rock zomer festival met een lage ecologische voetafdruk.

Brakrock staat voor de typische muziek, terwijl Ecofest het duurzame karakter omkadert.

 

 

Contact

ALGEMENE INFO EN AANVRAGEN BANDS

Lost & found – medische / op maat assistentie

Mail ons via info@brakrock.be

 

BUS NAAR PUNK ROCK HOLIDAY

Routing, speciale assistentie
Mail naar coach@brakrock.be

 

VRIJWILLIGERS

Please fill in the sign up form if you want to help out.

Gelieve je in te schrijven via volgende link: HIER

 

AANVRAGEN PERS

Brakrock 2020 pers registratie beschikbaar vanaf april 2020.

Andere vragen: press@brakrock.be