this was rad

03/05/2022

Zappa – August Leyweg 6, Antwerpen

De naam Chuck Ragan behoeft voor geen enkele punker meer uitleg, maar ook liefhebbers van rauwe folk en americana weten inmiddels wel wie de beste man is. Ragan brak door als frontman van de Californische punkband Hot Water Music. Toen de band in 2006 tijdelijk uit elkaar ging, besloot Chuck zijn voorliefde voor eerlijke, traditionele americanafolk te uiten met een soloproject. En dat ging hem verrassend goed af, debuutalbum ‘Feast Or Famine’ is een geweldig album wat ook buiten de punkscene hoge ogen wist te gooien. Chuck Ragan stond de afgelopen jaren regelmatig in zijn eentje op het podium, maar wordt vanavond begeleid door een volledige liveband.

Support: Jesse Ahern

Tot op de punk rock show!

Help! - BrakCREW

Brakrock

Punk In Drublic

Over ons

Brak On Track

Over ons

Nieuwsbrief

Tickets: info@brakshop.com

Algemeen: info@brakrock.be

Norbertijnerlei, Duffel, Belgium, 2570

© Brak On Track. Alle rechten voorbehouden

X