Merch Castle

Alle bands die spelen op Brakrock hebben een stand in onze merch area. Je vindt hiernaast ook labels, distro’s terug.

Er zullen geen meet & greets gepland worden. Ga daarom zeker van tijd tot tijd eens langs in deze uitgebreide merch area en wie weet wel een akoestisch setje zal spelen.

De merch zone wordt  in 2022 verplaatst naar een andere area op het festival terrein.  De ruïne wordt klaargemaakt voor een muzikale toekomst. Hier zal je in de toekomst dan ook nieuwe bands op een podium kunnen aanschouwen en dit met een gerenoveerde ruïne als achtergrond. 

Skate On Track reisgids

“Ontdek Vlaanderen op een speelse manier met je longboardskates, step of fiets met deze reisgids. 13 trips en 62 etappes laten je kennismaken met een gevarieerd landschap vol verrassingen.”

De ‘Skate On Track’ reisgids is in stock en onmiddellijk leverbaar. Alle opbrengst van deze gids gaat integraal naar de organisatie van het muziekfestival Brakrock dat jaarlijks plaatsvindt in Duffel.

Brakrock vinyl

Brakrock viert haar tiende verjaardag in 2022. Voor deze speciale gelegenheid hebben we een super gelimiteerde vinyl uitgegeven. Deze wordt onmiddellijk uitgestuurd.

Bands: Chaser, Useless ID, The Bombpops, Teenage Bottlerocket, Krang, March, F.O.D, Undeclinable Ambuscade, Authority Zero, Implants, Consumed, Get Dead, The Bennies, Nothington, The Priceduifkes…

Brakrock 2022 t – shirts

Fair – trade t – shirt van biologische katoen (Million Thoughts Merch – Love Music Hate Racism).

Brakrock 2021 t – shirts

Fair – trade t – shirt van biologische katoen (Million Thoughts Merch – Love Music Hate Racism).

Brakrock zonnebril

Comfortabele en lichte zonnebril gemaakt van tarwestrovezel. Deze zijn gemaakt van materiaal afkomstig uit de afvalstroom. De zonnebril is eveneens natuurlijk composteerbaar.Tot op de punk rock show!

Help! - BrakCREW

Brakrock

Punk In Drublic

Over ons

Brak On Track

Over ons

Nieuwsbrief

Tickets: info@brakshop.com

Algemeen: info@brakrock.be

Norbertijnerlei, Duffel, Belgium, 2570

© Brak On Track. Alle rechten voorbehouden

X