Hoe zal de editie in 2022 eruit zien?

We zijn ervan overtuigd dat Punk In Drublic onder relatief normale omstandigheden zal kunnen doorgaan in de lente van 2022. Hoogstwaarschijnlijk zal het voorleggen van een Covid Safe Ticket (bewijs van driedubbele vaccinatie) noodzakelijk zijn.

Wat met eerder aangekochte tickets?

Tickets aangekocht in 2020 en 2021 blijven geldig voor de editie in 2022. Hiervoor dien je geen actie te ondernemen. Ze worden automatisch overgezet. Steun ons in deze moeilijke tijden en hou je ticket bij voor 2022. Waarom? Info: HIER. Contacteer ons @ info@brakshop.com indien je vragen hebt.

Wat zijn de betalingsmogelijkheden?

Op het festival kan naast cash ook met Bancontact, Creditcard en Payconiq betaald worden. Er zijn eveneens verschillende geld afhaalpunten in de nabije omgeving.

Zijn er lockers op PID?

Yep! Berg waardevolle voorwerpen op in onze lockers. Je kan een locker huren voor één festival dag of voor de ganse duur van het festival. Een waarborg dien je niet te betalen.. Je hebt non – stop toegang tot je locker en alle voorwerpen hierin  tijdens de openingsuren van het festival. Je kan je locker op twee manieren bekomen: Enerzijds op het festival, maar dan bestaat de kans dat er geen meer beschikbaar zijn. Oftewel reserveer je je locker op voorhand via een link die hier online zal staan begin 2022. 

Wanneer is de toegang gratis?

Gratis toegang voor kinderen van 7 tot 12 jaar gratis toegang. Ze dienen wel begeleid te zijn van een volwassene en gepaste gehoorbescherming te dragen. Kinderen onder 7 jaar zijn niet toegelaten op het terrein. Meer info hierover graag mailen naar info@brakrock.be

Kinderen van 13 jaar tot 16 jaar dienen de volledige toegangsprijs te betalen. Ze dienen we begeleid te worden van een volwassene.

Vrijwilligers dienen eveneens niet te betalen voor de gewerkte dag in kwestie.

De infostand bevindt zich aan de ingang en is open tijdens de openingsuren van het event.

Zal ik zwemmen in een zee van wegwerp plastic cups?

Nope! Op Punk In Drublic wordt er gewerkt met wisselbekers voor drank en voeding. 

Hoe werkt het wisselbekersysteem van bekers en kommen?

Op PID wordt er gewerkt met herbruikbare materialen, zoals wisselbekers en eetkommen.  Bezoekers met een dagticket dienen een wisselbeker aan te kopen aan de bonnen. Hou deze wisselbeker goed bij, want wanneer u deze verliest dient u een tweede aan te schaffen. Deze wisselbeker dient leeg afgegeven te worden aan de bar, waarop je een volle unit in “return” krijgt. Hetzelfde principe is van kracht met de catering. Er dient een jeton ter waarborg van de eetkom gegeven te worden. Het lege kommetje wordt nadien naar het afwaspunt gebracht, waarop de jeton teruggegeven wordt.

Kan ik eigen drank meebrengen?

Eigen frisdrank en alcoholische dranken meenemen zijn niet toegelaten. Drinkwater is toegelaten, mits het niet verpakt is in wegwerpverpakking.

Zijn (huis)dieren welkom?

We houden van dieren. Dus breng ze niet mee naar het festival. “Servicehonden” zijn uiteraard toegelaten.

Zal ik mijn zwembroek meenemen?

Zwemmen is niet aangewezen en toegelaten in de vijvers.  Een aanval van meervallen, vleesetende schildpadden of het kleimonster van de Rupel behoort tot de minder prettige gevolgen hiervan.

Wat is overbodige info voor je?

Het festival vindt plaats in een sfeervolle setting onder vrienden. En we houden het graag op deze manier. Iedere vorm van discriminatie, geweld wordt ten strengste veroordeeld. Er is geen plaats voor discriminatie, seksisme, racisme, homofobie, fascisme of ander verwerpelijk gedrag op Brakrock. Maar we weten dat jullie dit beamen.

Mijn kl*te. Ik vind de ingang niet.

De toegangspoort van PID is de hoofdingang van De Schorre. Deze is heel goed aangegeven.

Is PID toegankelijk voor personen met een fysische beperking?

Brakrock schenkt veel aandacht om het evenement zo toegankelijk mogelijk te maken voor andersvaliden.  Zo zal er een alternatieve, toegankelijke en minder drukke toegang tot het fest. zijn. 1 begeleider is toegestaan. Contacteer ons HIER
Indien je speciale assistentie wenst of vragen hebt over rolstoelen of een bepaalde gezondheidsproblematiek

Eerste hulp bij ongevallen?

Het Rode Kruis zal voor je zorgen en zal continu aanwezig zijn op het festival terrein.  Twijfel nooit om een Brakrock host aan te spreken voor hulp.

Bereid je voor op de weersomstandigheden. Bij hevige zon, gelieve je te beschermen tegen de brandende zon. Aan de stand van het Rode Kruis kan je je steeds insmeren met zonnebrandolie.

Een bio afbreekbare regenponcho wordt te koop aangeboden.

X