De Schorre – Schommelei 1A, Boom 2850

Boom bevindt zich tussen Mechelen en Antwerpen en kan men makkelijk bereiken met de auto, fiets en publiek transport. We promoten om met het openbaar vervoer en fiets te komen.

FIETS OF LONGBOARD: gratis en veilige fietsparking vlakbij de ingang. Je hoeft enkel de ‘P bike’ bordjes te volgen.

TREIN: er is een goede treinverbinding vanuit Brussel, Antwerpen en Mechelen naar Boom. Vanaf het station is het een halfuurtje wandelen. Een andere mogelijkheid is om de bus aan het station te nemen tot aan De Schorre.

BUS: In Mechelen, neem bus lijn 500, 286, 287 die rijdt naar Antwerpen. De bus stopt vlakbij de festival ingang. In Antwerpen, neem bus lijn 500, 182, 295 of 290 naar Mechelen, Boom.

AUTO: De festival area bevindt zich tussen de E19 en de A12 en is makkelijk bereikbaar vanaf één van deze autosnelwegen.
A12 uitrit Boom
E19 uitrit Kontich

Er bevindt zich een KISS & RIDE ZONE dichtbij de festival ingang. Bezoekers kunnen zich hier laten afzetten of opgepikt worden. Parkeer zeker niet in de straten rondom De Schorre, want dit is enkel voorzien voor bewoners.

Volg de instructies van de stewards naar de parking (Parking De Klamp). De parking is gratis voor autocars en 7 euro per dag voor een wagen. Het maakt niet uit hoeveel personen er in de auto zitten. Het tarief is dus per wagen.

X