Boom bevindt zich tussen Mechelen en Antwerpen en kan men makkelijk bereiken met de auto, fiets en publiek transport. We promoten om met het openbaar vervoer en fiets te komen.

Gratis en veilige fietsparking vlakbij de ingang. Je hoeft enkel de 'P bike' bordjes te volgen.

Eerst en vooral moedigen we aan om met de fiets/longboard of het openbaar vervoer te komen.

De dichtstbijzijnde luchthaven is “Brussels Airport” in Zaventem. Het treinstation bevindt zich op level -1 onder de vertrek – en aankomsthal. Een goede treinverbinding zorgt ervoor dat je al op 30 minuten aankomt in het treinstation van Duffel. Plan je uitstap HIER

“Brussels South Charleroi Airport” in Charleroi is een andere optie. Ryanair vliegt frequent van en naar deze luchthaven vanuit de meeste Europese landen. Goede trein – en busverbindingen zorgen ervoor dat je opop minder dan een uur aankomt in het treinstation van Duffel. Plan je uitstap HIER

Er is een goede treinverbinding vanuit Brussel, Antwerpen en Mechelen naar Boom. Vanaf het station is het een halfuurtje wandelen. Een andere mogelijkheid is om de bus aan het station te nemen tot aan De Schorre.

Bus: In Mechelen, neem bus lijn 500, 286, 287 die rijdt naar Antwerpen. De bus stopt vlakbij de festival ingang. In Antwerpen, neem bus lijn 500, 182, 295 of 290 naar Mechelen, Boom.

De festival area bevindt zich tussen de E19 en de A12 en is makkelijk bereikbaar vanaf één van deze autosnelwegen.
A12 uitrit Boom  en de E19 uitrit Kontich

Er bevindt zich een Kiss & Ride Zone dichtbij de festival ingang. Bezoekers kunnen zich hier laten afzetten of opgepikt worden. Parkeer zeker niet in de straten rondom De Schorre, want dit is enkel voorzien voor bewoners.

Volg de instructies van de stewards naar de parking (Parking De Klamp). De parking is gratis voor autocars en betalend per wagen. Het maakt niet uit hoeveel personen er in de auto zitten. Het tarief is dus per wagen.

Bestel je parkingticket HIER

Een lijst met een overzicht van taxibedrijven vind je HIER

 

Helaas niet. Een parkeerplaats kost 7 euro en is HIER te verkrijgen. Toon dit ticket (digitaal kan ook) aan de parkeerwachter.

Parkeren op straat in de omgeving van het event is helaas verboden.

Huur je een grote bus (reisbus) dan kan je gratis parkeren op speciaal voorziene plaatsen. Stuur een mail naar info@brakshop.com hiervoor.

Tot op de punk rock show!

Help! - BrakCREW

Brakrock

Punk In Drublic

Over ons

Brak On Track

Over ons

Nieuwsbrief

TICKETS: info@brakshop.com / BOOKING: booking@brakrock.com

ALGEMEEN: info@brakrock.com

Norbertijnerlei, Duffel, Belgium, 2570 Duffel

© Brak On Track. Alle rechten voorbehouden