2020 and 2021 tickets blijven geldig voor de nieuwe datum. Gecancelde shows worden terugbetaald. Wel dienen we het totaal bedrag te verminderen met een minimaal bedrag aan transactie kosten. Dit wanneer de reden van de gecancelde show buiten de wil van de organisator is.

Contacteer ons voor vragen op info@brakshop.com.

 

Op onze optredens kan je naast cash ook met Payconiq betalen. Er zijn eveneens verschillende geld afhaalpunten in de nabije omgeving.

Gratis toegang voor kinderen van 7 tot 12 jaar gratis toegang. Ze dienen wel begeleid te zijn van een volwassene en gepaste gehoorbescherming te dragen. Kinderen onder 7 jaar zijn niet toegelaten op het terrein. Meer info hierover graag mailen naar info@brakrock.be

Kinderen van 13 jaar tot 16 jaar dienen de volledige toegangsprijs te betalen. Ze dienen we begeleid te worden van een volwassene.

Vrijwilligers dienen eveneens niet te betalen voor de gewerkte dag in kwestie.

 

Dit hangt af van zaal tot zaal. Gelieve de website van de venue in kwestie te checken.

De infostand bevindt zich aan de ingang en is open tijdens de openingsuren van het event.

Nope! Op onze shows wordt er gewerkt met wisselbekers voor drank en voeding.

Op de shows wordt er gewerkt met herbruikbare materialen, zoals wisselbekers en eetkommen.  Bezoekers dienen een wisselbeker aan te kopen aan de bonnen. Hou deze wisselbeker goed bij, want wanneer u deze verliest dient u een tweede aan te schaffen. Deze wisselbeker dient leeg afgegeven te worden aan de bar, waarop je een volle unit in “return” krijgt. Hetzelfde principe is van kracht met de catering. Er dient een jeton ter waarborg van de eetkom gegeven te worden. Het lege kommetje wordt nadien naar het afwaspunt gebracht, waarop de jeton teruggegeven wordt. Let wel op: dit is niet van toepassing op de drink wisselbekers. Deze dienen éénmalig aangekocht te worden.

We houden van dieren. Dus breng ze niet mee naar deze show. “Servicehonden” zijn uiteraard toegelaten.

Gratis gehoorbescherming af te halen aan de ingang.

Dit hangt af van show tot show.

Toiletten zijn gratis te gebruiken.

Er is een meldpunt voor ongevallen en een uitgebreide EHBO - koffer. Twijfel nooit om een Brakrock host aan te spreken voor hulp.

Brakrock schenkt veel aandacht om het evenement zo toegankelijk mogelijk te maken voor andersvaliden.  Zo zal er een alternatieve, toegankelijke en minder drukke toegang tot het fest. zijn. 1 begeleider is toegestaan. Contacteer ons HIER
Indien je speciale assistentie wenst of vragen hebt over rolstoelen of een bepaalde gezondheidsproblematiek

Deze show vindt plaats in een sfeervolle setting onder vrienden. En we houden het graag op deze manier. Iedere vorm van discriminatie, geweld wordt ten strengste veroordeeld. Er is geen plaats voor discriminatie, seksisme, racisme, homofobie, fascisme of ander verwerpelijk gedrag op Brakrock. Maar we weten dat jullie dit beamen.

Eigen frisdrank en alcoholische dranken meenemen zijn niet toegelaten. Drinkwater is toegelaten, mits het niet verpakt is in wegwerpverpakking.

Tot op de punk rock show!

Help! - BrakCREW

Brakrock

Punk In Drublic

Over ons

Brak On Track

Over ons

Nieuwsbrief

Tickets: info@brakshop.com

Algemeen: info@brakrock.be

Norbertijnerlei, Duffel, Belgium, 2570

© Brak On Track. Alle rechten voorbehouden

X