Aankomen doe je aan het treinstation van Duffel. Hier kan je je vervoersmiddel gratis parkeren. Er zijn bewaakte fietsenstallingen en parkeerplaatsen. Vanaf hier volg je de borden tot aan de camping (Kruisstraat 74, Duffel). Alles bij elkaar kost het je 5 minuten.

De camping is enkel toegankelijk voor kampeerders zonder auto of camper. Hiervoor zijn er andere oplossingen.

Een camping ticket voor tenten is geldig van vrijdag 05/08/2022 tot en zondag 07/08/2022. De prijs bedraagt max. 15 euro (incluis reservatie - en transactiekosten). Reeds aangekochte tickets in 2020 en 2022 blijven geldig voor de nieuwe datum in 2022.

Eerst en vooral promoten we het gebruik van de fiets of het openbaar vervoer. Kom je toch met de wagen supporten we het carpoolen.

Parkeer je auto gratis in de ruime omgeving van het station van Duffel(Stationsstraat 40, Duffel). Vanaf hier is het een korte wandeling naar de camping. Volg de richtaanwijzer.

Het is niet toegestaan om een auto of camper op de camping te plaatsen. Maar gelukkig zijn er speciaal voorziene parkeer plaatsen voor campers in de brede omgeving.  Ontdek ze HIER, HIER en HIER

Een algemene richtlijn is dat het niet verboden is om te overnachten in je camper. Hierbij mag je het verkeer niet hinderen of niet langer als 24 uur op deze plaats verblijven. Ook moet het een geldige parkeerplaats zijn. Let wel op dat de regels hieromtrent verschillen van plaats tot plaats.

Er zijn geen bagage lockers op de camping.

Nope. Dit is niet mogelijk. Wel blijft de online ticket shop gewoon open en kan je daar steeds je camping ticket kopen.

Koop je ticket op Brakshop.com  HIER

Toiletten, douches en waspunten zijn vrij te gebruiken.

 

Er zijn geen eetstanden voorzien op de camping. Wel kan je lekker ontbijten of lunchen op het festival of eten halen in één van de nabijgelegen supermarkten.

Brakrock schenkt veel aandacht om het evenement zo toegankelijk mogelijk te maken voor personen met een beperking. Dit kan zowel fysiek, psychologisch als sociaal zijn.

Iedereen is welkom en wordt warm onthaald op Brakrock.  Ook zijn er voorzieningen voor personen met een fysische beperking. Zo zal er een alternatieve, toegankelijke en minder drukke toegang tot het fest. zijn. 1 begeleider is toegestaan. Contacteer ons HIER indien je speciale assistentie wenst of vragen hebt over rolstoelen of een bepaalde gezondheidsproblematiek.

Deze kan je afhalen aan de infostand van het festival. Dus zeker doen wanneer je buurman te hard snurkt.

We houden van dieren. Dus breng ze niet mee naar het festival. “Servicehonden” zijn uiteraard toegelaten.

Ja hoor!  Er zijn vele hotels, hostels, B&B"s in de onmiddellijke omgeving.

De Rupelstreek bevindt zich op ongeveer 15 km van het festival.  Bezoek de Rupelstreek HIER.

Mechelen bevindt zich op ongeveer 9 km van het festival. Bezoek Mechelen HIER

Lier bevindt zich op ongeveer 5 km van het festival. Bezoek Lier HIER

Tot op de punk rock show!

Help! - BrakCREW

Brakrock

Punk In Drublic

Over ons

Brak On Track

Over ons

Nieuwsbrief

Tickets: info@brakshop.com

Algemeen: info@brakrock.be

Norbertijnerlei, Duffel, Belgium, 2570

© Brak On Track. Alle rechten voorbehouden

X