Brakrock tickets (combi, dagtickets, camping, bus naar PRH) die aangekocht zijn in 2020 en 2021 blijven geldig voor de editie in 2022. Hiervoor dien je geen actie te ondernemen. Ze worden automatisch omgezet naar geldige 2022 tickets. Een refund kon aangevraagd worden tot en met 06 augustus 2021. Contacteer ons @ info@brakshop.com indien je toch nog vragen hebt.

De toegangspoort van Brakrock is het treinstation van Duffel. (Stationsstraat 40). Volg van hieruit de signalisatie. De kleine tocht voert je allereerst over de fietsostrade “Antwerpen – Mechelen” richting Mechelen. Vlak voor de spoorwegbrug daal je naar links af richting het jaagpad naast de Nete.  Je eindbestemming bevindt zich 200 meter verderop dit jaagpad.

Een combi ticket is geldig op de beide dagen van het festival, dus op vrijdag 5 augustus 2022 en zaterdag 6 augustus 2022. De prijs van een combi ticket is maximum 96 euro, incluis alle kosten. Een camping ticket is niet inbegrepen. Hou zeker kortingen in de gaten.

Een dagticket is geldig op vrijdag 5 augustus 2022 of zaterdag 06 augustus 2022. De prijs van een dagticket is maximum 60 euro, incluis alle kosten. Een camping ticket is niet inbegrepen. Hou zeker kortingen in de gaten.

Een camping ticket is geldig vanaf vrijdag 5 augustus 2022 tot en met zondag 7 augustus 2022. De prijs van een camping ticket is maximum 15 euro, incluis alle kosten.

Op het festival kan naast cash ook met Bancontact, Creditcard en Payconiq betaald worden. Er zijn eveneens verschillende geld afhaalpunten in de nabije omgeving.

Gratis toegang voor kinderen van 7 tot 12 jaar gratis toegang. Ze dienen wel begeleid te zijn van een volwassene en gepaste gehoorbescherming te dragen. Kinderen onder 7 jaarzijn niet toegelaten op het terrein. Meer info hierover graag mailen naar info@brakshop.com

Kinderen van 13 jaar tot 16 jaar dienen de volledige toegangsprijs te betalen. Ze dienen we begeleid te worden van een volwassene.

Vrijwilligers dienen niet te betalen voor de gewerkte dag in kwestie.

Yep! Berg waardevolle voorwerpen op in onze lockers. Je kan een locker huren voor één festival dag of voor de ganse duur van het festival. Een waarborg dien je niet te betalen. Je hebt non – stop toegang tot je locker en alle voorwerpen hierin  tijdens de openingsuren van het festival.

Je kan je locker op twee manieren bekomen: enerzijds op het festival, maar dan bestaat de kans dat er geen meer beschikbaar zijn. Oftewel reserveer je je locker op voorhand via een link die hier online zal staan in 2022.

De infostand bevindt zich aan de ingang en is open tijdens de openingsuren van het event.

Nope! Op Brakrock wordt er gewerkt met bekers voor drank en voeding. De drankbekers zijn eveneens te gebruiken op alle activiteiten doorheen het jaar. De drankbeker dien je één maal aan te kopen. Voor de eetkommen worden twee bonnen ter garantie gevraagd. Deze krijg je hierna terug.

Op Brakrock wordt er gewerkt met herbruikbare materialen, zoals wisselbekers en eetkommen.

Bezoekers dienen steeds een eerste drankbeker aan te kopen aan de bonnen. Hou deze wisselbeker goed bij, want wanneer u deze verliest dient u een tweede aan te schaffen. Deze wisselbeker dient leeg afgegeven te worden aan de bar, waarop je een volle unit in “return” krijgt. Deze wisselbeker is niet inwisselbaar en kan gebruikt worden op toekomstige events.

Hetzelfde principe is van kracht met de catering. Hier wordt er wel gewerkt met het principe van een waarborg. Hier dienen twee jetons ter waarborg omgeruild te worden voor een eetkom.  Het lege kommetje wordt nadien naar het afwaspunt gebracht, waarop de 2 jetons teruggegeven wordt.

We houden van dieren. Dus breng ze niet mee naar het festival. “Servicehonden” zijn uiteraard toegelaten.

Gratis gehoorbescherming te verkrijgen aan één van de infostanden.

Er is een gevarieerd aanbod aan eten voorzien op Brakrock. Voor ieder wat wils. Er is keuze tussen wraps, frieten, fruit, hamburgers en zoveel meer.  Vegetarisch, veganistische en gluten - vrije opties  behoren steeds tot de mogelijkheden.

Er is een ruime keuze aan dranken: biologische frisdrank, vegan, vegetarische dranken, koffie,...

Het grootste deel van de aangeboden voeding - en drank is organic (biologisch) van aard.

Eigen frisdrank en alcoholische dranken meenemen zijn niet toegelatenDrinkwater is toegelaten, mits het niet verpakt is in wegwerpverpakking.

De meeste toiletten op het festival zijn doortrek toiletten  en volledig gratis te gebruiken.

Het Rode Kruis zal voor je zorgen en zal continu aanwezig zijn op het festival terrein.  Twijfel nooit om een Brakrock host aan te spreken voor hulp.

Bereid je voor op de weersomstandigheden. Bij hevige zon, gelieve je te beschermen tegen de brandende zon. Aan de stand van het Rode Kruis kan je je steeds insmeren met zonnebrandolie. Een bio afbreekbare regenponcho wordt te koop aangeboden.

Neem zeker zonnemelk en een pet mee bij een hittegolf. Of zoek een van de vele plekken op in de schaduw. Drink steeds voldoende water.

Stevige, waterdichte schoenen en regenkledij zijn zeker geen overvloedige luxe bij wateroverlast. Er is eveneens regenbescherming (ponchos) te koop op het festival.

Brakrock schenkt veel aandacht om het evenement zo toegankelijk mogelijk te maken voor personen met een beperking. Dit kan zowel fysiek, psychologisch als sociaal zijn.

Iedereen is welkom en wordt warm onthaald op Brakrock.  Ook zijn er voorzieningen voor personen met een fysische beperking. Zo zal er een alternatieve, toegankelijke en minder drukke toegang tot het fest. zijn. 1 begeleider is toegestaan. Contacteer ons HIER indien je speciale assistentie wenst of vragen hebt over rolstoelen of een bepaalde gezondheidsproblematiek.

Yep. Waarom niet, maar zwemmen is niet aangewezen en toegelaten in de rivier Nete en in de slotgracht rond de ruïne. Zwemmen is niet aangewezen en toegelaten in de rivierNete en de slotgracht rond de ruïne.  Een aanval van meervallen of vleesetende schildpadden behoort tot de minder prettige gevolgen hiervan.

Het festival vindt plaats in een sfeervolle setting onder vrienden. En we houden het graag op deze manier. Iedere vorm van discriminatie, geweld wordt ten strengste veroordeeld. Er is geen plaats voor discriminatie, seksisme, racisme, homofobie, fascisme of ander verwerpelijk gedrag op Brakrock. Maar we weten dat dit overbodige info is voor je.

Info tickets / verzendingen / orders: info@brakshop.com

Algemene vragen: info@brakrock.be

Tot op de punk rock show!

Help! - BrakCREW

Brakrock

Punk In Drublic

Over ons

Brak On Track

Over ons

Nieuwsbrief

Tickets: info@brakshop.com

Algemeen: info@brakrock.be

Norbertijnerlei, Duffel, Belgium, 2570

© Brak On Track. Alle rechten voorbehouden

X