Brakrock

Camping

GPS

Adres camping: Walemstraat 80 / 2570 Duffel. De camping bevindt zich op 25 minuten wandelen van het treinstation van Duffel en festival.

Adres parking:  A. Stocketlaan 122 / 2570 Duffel.  De parking is vrij te gebruiken. Parkeer de wagen vooraleer naar de camping af te zakken. Geen hoge wagens toegelaten hier, vanwege de beperkte doorrijhoogte.

Parkeren kan ook aan het station van Duffel.

Een shuttle rijdt de volgende route: Station Duffel – Parking Camping – Ingang camping. Het exacte tijdschema wordt nog medegedeeld.

Camping Brak

We bieden de mogelijkheid om te kamperen in een gezellige en familiale setting van vrijdag 2 augustus tot en met zondag 4 augustus.

Check – in: vrijdag 02/08 om 14:30. De shuttle rijdt vanaf 17u00

Zoals eerder vermeld rijdt er een shuttle volgens de volgende route: treinstation – parking camping – ingang camping. De eerste shuttle vertrekt vrijdag om 17:00. De laatste shuttle vertrekt vrijdag vanaf het station van Duffel om 23:30.

Breakfast: op aanvraag bij aankomst camping

Voorzieningen: Toiletten, douches, EHBO

Goed om te weten!

De camping wordt uitgebaat door een gepensioneerde vrouw, begeleid van een enthousiast team van vrijwilligers. Ze verwacht dat iedereen er allereerst zin in heeft, maar ook dat er respect is voor de omgeving en haar buren. Daarom is het wenselijk om letterlijk een toontje lager te zingen vanaf 22:00 en alle afval in de vuilzakken of containers te dumpen.

Eén enkel camping ticket is steeds geldend voor één persoon. Zo zullen bijvoorbeeld drie personen in een bestelwagen drie tickets dienen aan te kopen in plaats van één.

We adviseren om niet te roken op de camping. Eerst en vooral omdat dit zeer slecht is voor de gezondheid, maar ook vanwege extreme weersomstandigheden zoals droogte en hitte.