Brakrock

Locatie & voorzieningen


Aankomstpunt!

Het plein voor het trein – en busstation in de STATIONSSTRAAT 40 in de gemeente DUFFEL is de toegangspoort tot het festival. Vervolg je weg via de fietsestrade richting Netedijken tot de ingang van het festival. Deze wandeling duurt 5 minuten.

We raden aan om de wagen te parkeren aan het station van Duffel. Van hieruit brengt een shuttle je naar de camping. Een wandeltocht brengt je op 25 minuten naar de camping. 

Parkeren kan steeds aan de straatzijde in de ruime omgeving  van het festival en camping (Walemstraat 90). Er is ruim plek in de straat Notmeir op 5 minuten wandelafstand van de camping. 

Adres parking:  A. Stocketlaan 122 / 2570 Duffel.  De parking is vrij te gebruiken. Parkeer de wagen vooraleer naar de camping af te zakken. Geen hoge wagens toegelaten hier, vanwege de beperkte doorrijhoogte.

Een shuttle rijdt doorlopend volgende route: Station Duffel – Parking Camping – Ingang camping.  

Alle info over de camping: zie “camping”

De shuttle van het aankomstpunt tot de ingang van de camping. De parkings zijn gratis te gebruiken.


Bereikbaarheid: trein

Wandel langs de fietsestrade en de Netedijken tot aan de ingang van het festival.

Trein: Spoor naar het festival. Makkelijker kan niet met om het halfuur een trein komende van Brussel, Mechelen en Antwerpen. De laatste trein op vrijdag vertrekt om 0:33u naar Antwerpen en Mechelen, Brussel.Plan je reis HIER


Bereikbaarheid: fiets

Longboard/fiets: Het festival bevindt zich vlakbij de fietsostrade “Antwerpen – Brussel”. Het treinstation van Duffel bevindt zich langsheen deze fietsostrade. Meer info vindt u HIER


Bereikbaarheid: bus

Bus: Er is een een bus station vlakbij het treinstation. Plan je uitstap HIER


Bereikbaarheid: vliegtuig

De dichtstbijzijnde luchthaven is “Brussels Airport” in Zaventem. Het treinstation bevindt zich op level -1 onder de vertrek – en aankomsthal. Een goede treinverbinding zorgt ervoor dat je al op 30 minuten aankomt in het treinstation van Duffel. Plan je uitstap HIER

“Brussels South Charleroi Airport” in Charleroi is een andere optie. Ryanair vliegt frequent van en naar deze luchthaven vanuit de meeste Europese landen. Goede trein – en busverbindingen zorgen ervoor dat je opop minder dan een uur aankomt in het treinstation van Duffel. Plan je uitstap HIER


Parking

Voldoende gratis parkeergelegenheid aan het station van Duffel. Het is 20 minuten wandelen tot aan de camping. Een snellere optie is het nemen van de shuttle.


Shuttle dienst

Een shuttle service rijdt op frequente basis tussen camping en station. Het vertrekpunt is het plein voor het station van Duffel (Stationsstraat 40).  De shuttle is te herkennen aan het Brakrock logo.


Openingsuren informatie loket

Info volgt nog.


Geldzaken

Er zijn verschillende geld afhaalpunten in de nabije omgeving. Op het festival kan eveneens met Bancontact betaald worden. Vanaf 2020 zowel aan de inkom als aan de bonnen.


Terugbetalen tickets

Tickets worden niet terugbetaald. Veranderingen in de programmatie geven geen aanleiding tot een volledige of gedeeltelijke terugbetaling van het ticket. De organisatoren dragen geen verantwoordelijkheid bij evenementen/gebeurtenissen van overmacht. In dit scenario wordt er eveneens geen ticket terugbetaald.


Het Rode Kruis & begeleiding op maat

Contacteer ons HIER wanneer u begeleiding op maat wenst. ( vragen over toegankelijkheid van een rolstoel, gezondheidsproblemen,…). We bieden een oplossing aan, waardoor uw bezoek meer comfortabel wordt.

Het Rode Kruis zal voor u zorgen. Gelieve voorzorgsmaatregelen te nemen in geval van hitte (zonnebrandolie) en hevige regenval (stevig schoeisel en regenkledij).


Huisdieren

We houden van dieren. Dus breng ze niet mee naar het festival. “Servicehonden” zijn uiteraard toegelaten.


Gratis toegang

Kinderen tot 14 jaar gratis toegang. Ze dienen wel begeleid te zijn van een volwassene en dienen gehoorbescherming te dragen.


Richtlijnen

Het festival vindt plaats in een sfeervolle setting onder vrienden. En we houden het graag op deze manier. Iedere vorm van discriminatie, geweld wordt ten strengste veroordeeld. Er is geen plaats voor discriminatie, seksisme, racisme, homofobie, fascisme of ander verwerpelijk gedrag op Brakrock. Maar we weten dat jullie dit beamen.

Geen eigen drank (zowel alcoholisch als niet alcoholisch) toegelaten op het festivalterrein. Water is gratis ter beschikking bij aanhoudende hitte of andere noodsituaties.

Het is verboden om professioneel fotografie materiaal, film of opname materiaal, plastic flessen, glas, vuurwerk, wapens, scherpe voorwerpen, verboden roesmiddelen mee te brengen. Omwille van veiligheidsredenen is het eveneens verboden om stoelen, zitjes mee te nemen. Al deze materialen dienen aan de inkom afgegeven te worden.

Vuur maken is verboden.

Newsletter