EARLY BIRD TICKETS & BRAKROCK MERCH

Festival & Coach Early Bird Tickets available HERE

Follow Us

Image Alt

Locatie & voorzieningen

Festival adres?

Het plein voor het trein – en busstation in de STATIONSSTRAAT 40 in de gemeente DUFFEL is de toegangspoort tot het festival. Vervolg je weg via de fietsestrade richting Netedijken tot de ingang van het festival. Deze wandeling duurt 5 minuten.

Het is eveneens de vertrekplaats van de shuttle richting camping. Alle info hierover vindt u HIER.

******. Waar is de festival ingang?

De toegangspoort van Brakrock is het treinstation van Duffel. (Stationsstraat 40). Volg van hieruit de signalisatie. De kleine tocht voert je allereerst over de fietsestrade “Antwerpen – Mechelen). Vlak voor de spoorwegbrug dien je naar links af te dalen richting het jaagpad. Je eindbestemming bevindt zich op 200 meter van dit jaagpad.

Hoe te bereiken met de trein?

Spoor naar het festival. Makkelijker kan niet met om het halfuur een trein komende van Brussel, Mechelen en Antwerpen. De laatste trein op vrijdag vertrekt om 0:33u naar Antwerpen en Mechelen, Brussel.Plan je reis HIER

Hoe te bereiken met het vliegtuig?

De dichtstbijzijnde luchthaven is “Brussels Airport” in Zaventem. Het treinstation bevindt zich op level -1 onder de vertrek – en aankomsthal. Een goede treinverbinding zorgt ervoor dat je al op 30 minuten aankomt in het treinstation van Duffel. Plan je uitstap HIER

“Brussels South Charleroi Airport” in Charleroi is een andere optie. Ryanair vliegt frequent van en naar deze luchthaven vanuit de meeste Europese landen. Goede trein – en busverbindingen zorgen ervoor dat je opop minder dan een uur aankomt in het treinstation van Duffel. Plan je uitstap HIER

OPENINGSUREN INFOLOKET?

Het infoloket bevindt zich aan de ingang en is geopend tijdens de openingsuren van het festival. `

Vrijdag 07/08 van 14u45 tot 0u0

Zaterdag 08/08 van 11u40 tot 01u30

 

(Huis) dieren zijn toegelaten?

We houden van dieren. Dus breng ze niet mee naar het festival. “Servicehonden” zijn uiteraard toegelaten.

Zijn er lockers?

Yep! De lockers bevinden zich in de merch area op het binnenplein van de ruïne. De sleutel is te verkrijgen aan de info balie na het betalen van 7 euro huur per dag.

Ga ik zwemmen in een zee van plastic wegwerpbekers?

Nope! Op Brakrock wordt er gewerkt met wisselbekers voor drank en voeding.

De wisselbekers zijn eveneens te gebruiken op alle activiteiten doorheen het jaar.

Kan ik eigen drank meenemen?

Eigen frisdrank en alcoholische dranken meenemen zijn niet toegelaten.

Drinkwater is toegelaten, mits het niet verpakt is in wegwerpverpakking.

Zal ik mijn zwembroek meenemen?

Zwemmen is niet aangewezen/toegelaten in de rivier Nete en de slotgracht rond de ruïne.  Er bestaat een faire kans dat je gegrepen wordt door meervallen of vleesetende schildpadden.

Waar kunnen we parkeren?

We raden aan om de wagen te parkeren aan het station van Duffel (Stationsstraat 40) en de verlaten parking aan het ziekenhuis van Duffel. De parking zijn vrij te gebruiken.

Parkeer de wagen hier vooraleer naar de camping af te zakken. Een gratis shuttlebus rijdt continu tussen camping en station tijdens de openingsuren van het festival.

Hoe te bereiken via fiets/longboard?

Het festival bevindt zich vlakbij de fietsostrade “Antwerpen – Brussel”. Het treinstation van Duffel bevindt zich langsheen deze fietsostrade. Meer info vindt u HIER

Hoe te bereiken met de bus?

Er is een een bus station vlakbij het treinstation. Plan je uitstap HIER

Is er een shuttle service?

Een shuttle service rijdt op frequente basis tussen camping en station. Het vertrekpunt is het plein voor het station van Duffel (Stationsstraat 40).  De shuttle is te herkennen aan het Brakrock logo. Er rijdt geen shuttle tussen station en de ingang van het festival, vanwege de korte wandelstand.

Kan er enkel met cash betaald worden?

Er zijn verschillende geld afhaalpunten in de nabije omgeving. Op het festival kan eveneens met Bancontact betaald worden. Vanaf 2020 kan er zowel aan de inkom als aan de bonnen betaald worden met Bancontact.

Is de toegang gratis?

Kinderen tot 15 jaar gratis toegang. Ze dienen wel begeleid te zijn van een volwassene en gehoorbescherming te dragen.

Vrijwilligers dienen eveneens niet te betalen voor de gewerkte dag in kwestie. Schrijf in HIER in.

Is de toegang gratis?

Kinderen tot 15 jaar gratis toegang. Ze dienen wel begeleid te zijn van een volwassene en gehoorbescherming te dragen.

Vrijwilligers dienen eveneens niet te betalen voor de gewerkte dag in kwestie. Schrijf in HIER in.

HET RODE KRUIS & BEGELEIDING OP MAAT?

Contacteer ons HIER wanneer u begeleiding op maat wenst. ( vragen over toegankelijkheid van een rolstoel, gezondheidsproblemen,…). We bieden een oplossing aan, waardoor uw bezoek meer comfortabel wordt.

Het Rode Kruis zal voor u zorgen. Gelieve voorzorgsmaatregelen te nemen in geval van hitte (zonnebrandolie) en hevige regenval (stevig schoeisel en regenkledij).

Wat kan en wat kan niet?

Het festival vindt plaats in een sfeervolle setting onder vrienden. En we houden het graag op deze manier. Iedere vorm van discriminatie, geweld wordt ten strengste veroordeeld. Er is geen plaats voor discriminatie, seksisme, racisme, homofobie, fascisme of ander verwerpelijk gedrag op Brakrock. Maar we weten dat jullie dit beamen.

Geen eigen drank (zowel alcoholisch als niet alcoholisch) toegelaten op het festivalterrein. Water is gratis ter beschikking bij aanhoudende hitte of andere noodsituaties.

Het is verboden om professioneel fotografie materiaal, film of opname materiaal, plastic flessen, glas, vuurwerk, wapens, scherpe voorwerpen, verboden roesmiddelen mee te brengen. Omwille van veiligheidsredenen is het eveneens verboden om stoelen, zitjes mee te nemen. Al deze materialen dienen aan de inkom afgegeven te worden.

Vuur maken is verboden.