Brakrock

Kamperen

GPS

Adres camping: Walemstraat 90 / 2570 Duffel. De camping bevindt zich op 25 minuten wandelen van het treinstation van Duffel en festival.

SHUTTLE EN PARKEREN

We raden aan om de wagen te parkeren aan het station van Duffel. Van hieruit brengt een shuttle je naar de camping. Een wandeltocht brengt je op 25 minuten naar de camping.

Parkeren kan steeds aan de straatzijde in de ruime omgeving  van het festival en camping. Er is ruim plek in de straat Notmeir op 5 minuten wandelafstand van de camping.

Adres parking:  A. Stocketlaan 122 / 2570 Duffel.  De parking is vrij te gebruiken. Parkeer de wagen vooraleer naar de camping af te zakken. Geen hoge wagens toegelaten hier, vanwege de beperkte doorrijhoogte.

Een shuttle rijdt doorlopend volgende route: Station Duffel – Parking Camping – Ingang camping.

Voorzieningen en setting

We bieden de mogelijkheid om te kamperen in een gezellige en familiale setting van donderdag 6 augustus tot en met zondag 9 augustus.

Check – in: tba

Zoals eerder vermeld rijdt er een shuttle volgens de volgende route: treinstation – parking camping – ingang camping. De wandeling van camping tot festival bedraagt 25 minuten.

Ontbijt: op aanvraag bij aankomst camping

Voorzieningen: Toiletten, douches, EHBO. Er is geen elektriciteitsaansluiting aanwezig op de camping voor de vans. Wel zijn er stopcontacten aan de receptie waar je elektronische toestellen kunnen opgeladen worden.

Parkeren kan niet op de camping, maar wel op de hiervoor gratis voorziene plaatsen in de ruime omgeving.

Omgeving!

De camping wordt uitgebaat door een gepensioneerde vrouw, begeleid van een enthousiast team van vrijwilligers. Ze verwacht dat iedereen er allereerst zin in heeft, maar ook dat er respect is voor de omgeving en haar buren. Daarom is het wenselijk om letterlijk een toontje lager te zingen vanaf 22:00 en alle afval in de vuilzakken of containers te dumpen.

We adviseren om niet te roken op de camping. Eerst en vooral omdat dit zeer slecht is voor de gezondheid, maar ook vanwege extreme weersomstandigheden zoals droogte en hitte.

Tickets!

Eén enkel camping ticket is steeds geldend voor één persoon. Zo zullen bijvoorbeeld drie personen in een bestelwagen drie tickets dienen aan te kopen in plaats van één.

Er zijn twee ticket types. Eén voor bezoekers met tent en één beperkt voor bezoekers met een kampeerwagen. Let wel op: er is geen elektriciteitsaansluiting aanwezig voor kampeerwagens.

Newsletter