Image Alt

Overnachten

Welkom op camping Brak

Walemstraat 90 – 2570 Duffel

We bieden de mogelijkheid om te kamperen in een gezellige en familiale setting van vrijdag 6 augustus tot en met zondag 8 augustus, 2021.  Een wandeltocht brengt je op 25 minuten naar de camping. Er rijdt eveneens een shuttle van station naar camping. 

Waar is de parking?

Parkeren kan gratis aan de straatzijde in de ruime omgeving  van het festival en camping.

We raden aan om de wagen te parkeren aan het station van Duffel (Stationsstraat 40). Van hieruit brengt een shuttle je naar de camping. Een wandeltocht brengt je op 25 minuten naar de camping. Zoals eerder vermeld vertrekt er een shuttle vanaf het station tijdens de openingsuren van het festival.

Een tweede optie is om de wagen te parkeren in de  Notmeir . Deze straat bevindt zich op 3 minuten wandelen van de ingang van de camping.  

Een derde optie is om de wagen te parkeren in A. Stocketlaan 122 / 2570 Duffel.  De parking is eveneens vrij te gebruiken.Geen hoge wagens toegelaten hier, vanwege de beperkte doorrijhoogte.

Parkeer steeds de wagen vooraleer naar de camping af te zakken.  Op de camping zijn geen wagens toegelaten. Kampeerwagens wel, mits in het bezit te zijn van het juiste ticket

Alle parkings waarvan sprake zijn gratis te gebruiken tijdens de ganse duur van het festival.  Hierbij geldt het politiereglement, waarbij overnachten in de wagen niet toegelaten is. 

Wat zijn de voorzieningen op de camping?

Douches, toiletten, koffiebar, ontbijt op aanvraag, EHBO post, shuttle naar de festival toegangspoort aan het station van Duffe

Let wel op: er is geen elektriciteitsaansluiting aanwezig voor kampeerwagens.

Het gebruik van douches en toiletten zijn gratis.

Wat dien ik nog te weten over de tickets?

Eén enkel camping ticket is steeds geldend voor één persoon. Zo zullen bijvoorbeeld drie personen in een bestelwagen drie tickets dienen aan te kopen in plaats van één.

Zijn er andere overnachtingsmogelijkheden in de buurt?

Er zijn vele overnachtingsmogelijkheden in de ruime omgeving. 

Hostels, hotels, B&B in de omringende steden: Mechelen (+10km), Lier (+5km), Antwerpen (+20km), gemeenten in de Z rand van Antwerpen (+12km) en eveneens enkele B&B’s in Duffel en Rumst (+4km)

U vindt ongetwijfeld een verblijf naar uw keuze op booking.com, hostel world, couchsurfing,…Wees er wel snel bij, want de plaatsen zijn beperkt.

Waarmee dienen we rekening te houden?

De camping wordt uitgebaat door een gepensioneerde vrouw. Ze wordt begeleid van een enthousiast team van vrijwilligers. Ze verwacht dat iedereen er allereerst zin in heeft, maar ook dat er respect is voor de omgeving en haar buren. Daarom is het wenselijk om letterlijk een toontje lager te zingen vanaf 22:00 en alle afval in de vuilzakken of containers te dumpen.

We adviseren om niet te roken op de camping. Eerst en vooral omdat dit zeer slecht is voor de gezondheid, maar ook vanwege extreme weersomstandigheden zoals droogte en hitte.

Er zijn twee verschillende toegangstickets en één tarief. Ik begrijp het niet.

Er zijn twee ticket types. Eén voor bezoekers met tent (hikers & bikes) en één voor bezoekers met een kampeerwagen. (campers ticket)

Enkel de personen met een ticket ‘campers” krijgen toegang tot de camping met het vervoersmiddel dat dient gebruikt te worden als slaapplaats.

 

Waar vind ik de tickets?

Tickets worden verkocht aan 15 euro (inclusief toeslagen). Je vindt ze HIER